Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modrić s klupe promatrao utakmicu Tottenhama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klub iz sjevernog Londona pobijedio je i u drugoj utakmici na priprema koje odrađuju u Španjolskoj. Modrić je svoje suigrače promatrao s klupe.

Spursi su odradili svoju drugu utakmicu sa španjolskim niželigašima. Momčad C.D. Denie, koja se natječe u trećem jakosnom razredu španjolskog nogometa, pobjeđena je rezultatom 4:2 što govori da je Tottenham naišao na ozbiljniju momčad. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Modrić: Protiv Njemačke će biti bolje Slika nije dostupna Modrić i Olić: Sada se treba pripremiti za Njemačku

Strijelci za Modrićevu ekipu bili su Adel Taarabt, Jermaine Jenas i Darren Bent, dok su im jedan gol poklonili domaći igrači. Trener Ramos izrotirao je tijekom utakmice 18 igrača uključujući Keanea, kojeg je Rafa Benitez već „preselio“ u Liverpool te, uz Modrića, najveću ljetnu akviziciju, bivšeg igrača Barcelone Dos Santosa. 

Luka Modrić utakmicu je odgledao s klupe upijajući igru svojih novih kolega. Ramos ga vjerojatno još nije htio izlagati većim naporima jer se Modrić suigračima na pripremama priključio tek prije par dana. 

Tottenham: Gomes (Jansson 63), Gunter, Dawson (Zokora 63), Archibald-Henville (Woodgate 63), Townsend, Lennon (Bostock 63), Huddlestone, Jenas (Keane 46), Bostock (Giovani 46), Taarabt, Bent (Pekhart 63).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene