Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Mediji: Brazilska igra dosadna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su navijači već na utakmici protiv Kolumbije pokazali što misle o igri brazilske reprezentacije, poštedjeli ih nisu ni mediji.

Nakon 0:0 protiv Kolumbije i to na domaćem terenu, brazilski mediji su očekivano bili vrlo oštri prema reprezentativcima i izborniku Carlosu Dungi.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Dnevnik O Globo u naslovu ističe 'nećete nam nedostajati', a Jornal dos Sports dodaje 'bez spektakla i klase, baš kao i Dungin nogomet iz njegovih igračkih dana'. Neki pak listovi ističu kako je brazilska igra bila 'dosadna kao i propagandne poruke političkih stranaka'. 

>> Brazilci ismijavali svoje igrače

Mediji su tako slijedili ono što su tijekom susreta iskazali brazilski navijači - kad je Kolumbija imala loptu u nogama navijači su se izrugivali svojim nogometašima povicima 'ole, ole', a velik dio njih napustio je stadion prije završetka utakmice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene