Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester United nudi rekordan iznos za Teveza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europski nogometni prvak Manchester United platit će rekordnu odštetu za argentinskog reprezentativnog napadača Carlosa Teveza, koji je prošle sezone stigao iz West Hama na dvogodišnju posudbu, objavili su u subotu britanski mediji.

Manchester United je menadžerskoj agenciji MSI ponudio između 32 i 35 milijuna funti za otkup Tevezova ugovora. Zasad nije jasno da li je u taj iznos uključena i svota od deset milijuna funti, koje je prošle godine Manchester United platio za dvogodišnju posudbu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje" Trgovački centar Arndale, ilustracija (Foto: AFP) Policija potvrdila Nekoliko ozlijeđenih u napadu nožem u trgovačkom centru u Velikoj Britaniji, napadača svladali elektrošokerom

"Tevez nas je protekle sezone oduševio. On je mlad i vole ga svi suigrači. Morali smo ovo napraviti jer bi sljedeće godine morali platiti puno više", izjavio je izvršni direktor Manchester Uniteda David Gill.

Manchesterova ponuda nadmašuje dosadašnji rekord u engleskom nogometu kada je Chelsea platio AC Milanu 30 milijuna funti za Andrija Ševčenka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene