Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bundesligaška utakmica između Eintrachta iz Frankfurta i SC Karlsruhe koja je trebala biti održana u petak otkazana je zbog lošeg stanja travnjaka nakon što je prošli utorak na stadionu u Frankfurtu gostovala Madonna.


Odluka o odgodi pala je nakon što je stadion posjetila inspekcija Bundeslige. Iako je travnjak zamijenjen nakon Madonnina koncerta, inspekcija je utvrdila da se na njemu još ne može igrati, tj. da je upitna sigurnost igrača.

Vezani članci PR Kaufland organizirao nezaboravni koncert na Zrinjevcu Koncert u Danskoj - 4 VIDEO Više od 50.000 ljudi na stadionu u Danskoj nakon godinu i pol: "Je**no ste nam nedostajali"

Trener Frankfurta Friedhelm Funkel, koji je i sam bio na Madonninu koncertu, pozdravio je odluku i ocijenio je 'razumnom'. 

"Nije da se zemlja prestala okretati, to je samo jedna utakmica koja neće biti odigrana prema rasporedu", kazao je Funkel. 

No njegov kolega iz Karlsruhea Edmund Becker pak, ne misli tako. Njega je odluka o odgodi jako razljutila. 

"Zgroženi smo. Utakmica je radi koncerta već jednom odgođena i uvjeravali su nas da će se održati u petak. Ne razumijem što se dogodilo", kazao je Becker. 

Inspekcija će u petak još jednom pregledati travnjak, pa bude li stanje zadovoljavajuće, postoji mogućnost da se utakmica ipak odigra.