Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljungberg zaveo Natalie Imbrugliu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedski nogometaš i maneken za donje rublje Freddie Ljungberg uočio je u jednom londonskom klubu australsku pjevačicu i glumicu Natalie Imbrugliu, i zatim joj je uletio klasičnim nogometnim načinom: kupio je bocu šampanjca i poslao ju za njezin stol.

Otkad je izgubio svoj posao u West Hamu, i postao igrač bez kluba i budućnosti, Freddie Ljungberg zbilja ima dosta slobodnog vremena, kojeg provodi zavodeći lijepe djevojke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleska: Zola novi trener West Hama Slika nije dostupna West Ham nudi Biliću 20 puta više nego što dobiva od HNS-a

Odnedavno razvedena australska pjevačica Natalie Imbruglia našla se na meti pohotnog Šveđanina u VIP dijelu londonskog kluba Whisky Mist. Možda nije najkreativniji ulet na svijetu, ali kad ga nogometaš izvede, on obično pali: Freddie je Natalie poslao bocu šampanjca, nakon čega joj se pridružio za njezinim stolom.

>> West Ham se odrekao Ljungbergovih usluga

>> Rastala se Natalie Imbruglia

'Bili su sve bliže jedno drugom i izgledali su jako prisno na kraju večeri. Ostali su posljednji u klubu do 4 ujutro, ignorirajući izbacivača koji ih je upozoravao da moraju otići, samo da bi još malo mogli pričati,' tvrdi izvor Daily Maila iz samog kluba. Poznavajući Freddieja Ljungberga i njegovu zavodničku reputaciju, Natalie sigurno nije požalila što joj je Šveđanin uletio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene