Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lijepa švedska nogometašica odbila Ronaldinhovu prosidbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska olimpijka Johanna Almgren odbila je ponudu brazilske superzvijezde Ronaldinha da se uda za njega nakon što su se upoznali na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Johanna je svog idola upoznala u hotelu u Pekingu gdje su prije jedne od utakmica odsjele švedska ženska i brazilska muška reprezentacija. 

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Almgren, koja je u švedsku žensku nogometnu reprezentaciju ušla kao zamjena za ozlijeđenu Hannu Ljungberg, ispričala je za jedne švedske novine kako se hotelom, kad su se pojavili Brazilci, prolomio aplauz. Svi su pljeskali - od osoblja do gostiju.

"Požurili smo u predvorje kako bi dobili autograme. Ronaldinho je ignorirao Kineze i krenuo ravno prema meni. Pogledao me u oči vrlo prodornim pogledom, uzeo moju ruku i poljubio je. Skoro sam pala u nesvijest", ispričala je Johanna nakon povratka iz Pekinga. 

No, ispostavilo se kako je taj susret u predvorju hotela bio tek početak Johannina flerta s Brazilcem. Te iste večeri je naime zazvonio telefon u njezinoj hotelskoj sobi. 

"Netko je na lošem engleskom rekao kako zove u Ronaldinhovo ime i da on želi da dođem u njegovu sobu na tulum". 

Johanna je isprva bila uvjerena kako je taj poziv šala njezine suigračice Therese Sjögran. No kada se ispostavilo da je poziv zaista pravi, Šveđanka je iz torbe izvadila kameru, pozvala nekoliko kolegica i zajedno su krenule upoznati jednu od najvećih nogometnih zvijezda na svijetu. 

"Ronaldinho nažalost, ne zna baš puno engleskog, a moj španjolski i portugalski su također loši, tako da je konverzacija uglavnom bila rukama i znakovima", kazala je Johanna. 

A da se ništa nije 'izgubilo u prijevodu' pokazalo se uskoro. Ronaldinho se okrenuo prema jednom pod svojih suigrača iz reprezentacije i počeo mu nešto govoriti na portugalskom. 

"Tada mi je taj na engleskom rekao kako me Ronaldinho pita želim li se udati za njega. Bila sam šokirana i kao iz topa ispalila da ne želim. Imam ja svog Adama ovdje kod kuće. Iako mu je trebalo neko vrijeme da se smiri nakon što sam mu rekla za druženje s Brazilcima", nasmijala se švedska reprezentativka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene