Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lens kopirao dresove hrvatske reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati francuski klub za novu je sezonu pripremio veliko iznenađenje svojim navijačima, ali i navijačima Vatrenih.

Na službenim stranicama Racing Club Lensa predstavljen je službeni dres za novu sezonu koji je gotovo identičan dresu naše reprezentacije. Čak je i rezervni dres presličan onom Vatrenih da bi se radilo o slučajnosti.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik New Yorka u hrvatskom dresu Proslava obljetnice Gradonačelnik New Yorka u hrvatskom dresu: "Možete me smatrati članom reprezentacije" Naprijed, Vatreni! - 3 PODRŠKA SA SVIH STRANA VIDEO Od škola pa do vojske! Ovo su najkreativnije poruke Vatrenima uoči velikog dvoboja

Razlika je jedino što umjesto bijelih kvadratića francuski klub ima one žute boje, koja je uz crvenu boja kluba. No kad znamo da je proizvođač opreme isti kao i hrvatske reprezentacije, nema mjesta prevelikom čuđenju. Naši su dresovi davno postali brend cijele zemlje i iznimno su popularni među navijačima diljem svijeta.

Spomenimo i kako vrata Lensa brani naš reprezentativac Vedran Runje koji bi i sljedeće sezone trebao braniti za žuto-crvene. Ako ostane, brzo će se naviknuti na novi izgled svojih suigrača.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene