Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnić potpisao za Nantes

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Klasnić razriješio je pitanje nastavka karijere. Iduće četiri godine nosit će dres francuskog prvoligaša Nantesa.

Posljednjih dana Klasnića se povezivalo s nizom klubova diljem Europe, spominjali su se HSV, Hertha, Marseille, Monaco, PSG, Rangers, Wigan, Fulham, West Ham, Osasuna, Mallorca, Torino, Galatasaray, čak i zagrebački Dinamo. 

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Hrvatska sa tri napadača na Andoru

Na koncu Klasnić je prihvatio ponudu Nantesa i prema pisanju francuske agencije AFP dogovorio je ugovor na četiri godine. Klasnić i Nantes su potpisali predugovor u Parizu, a ukoliko prođe liječnički pregled u četvrtak će potpisati i službeni ugovor. Klasnić bi u redovima Nantesa koji se vratio u prvu ligu trebao zarađivati dva milijuna eura.

Klasnić je posljednjih sedam godina bio član Werdera u čijem dresu je odigrao 150 bundesligaških utakmica i postigao 49 pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene