Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Keegan okončao sapunicu i napustio Newcastle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kevin Keegan (57) je objavio kako je podnio ostavku na mjesto managera Newcastle Uniteda manje od osam mjeseci nakon što je po drugi puta preuzeo tu dužnost.

Keegan, koji je vodio Newcastle od 1992. do 1997. godine, te ponovno od siječnja ove godine, je u priopćenju izdanom preko Udruženja managera (LMA) objavio kako "nije imao drugog izbora nego otići zbog načina na koji se klub vodi". 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Engleska: Keegan napustio klupu Newcastlea

"Uložio sam strahovito mnogo truda kako bih zajedno s upravom pronašao zajedničku ambiciju, ali to se nažalost pokazalo nemogućim. Moje je mišljenje kako manager mora imati pravo birati igrače, ta da mu uprava ne smije nametati niti jednog igrača kojega on ne želi. "

"Iako nisam imao drugog izbora no otići, zbog čega mi je izuzetno žao i igrača i djelatnika, te posebice navijača, želja mi je da Newcastle United ostvaruje uspjehe u budućnosti", stoji u Keeganovoj izjavi. 

Prije samo dva dana objavljene su kontradiktorne vijesti kako je Keegan podnio ostavku ili dobio otkaz u Newcastleu, da bi klupsko vodstvo reagiralo priopćenjem u kojemu je objavilo kako oni nisu dali otkaz manageru koji ima podršku navijača, no samo dva dana kasnije Keegan je ipak napustio klupu "Svraka". 

Zanimljivo, Keegan se već spominje kao mogući novi manager West Ham Uniteda koji je ranije u četvrtak dao otkaz Alanu Curbishleyu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene