Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Real deklasirao Sporting; Raul u 'mirovinu' za 3 godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ih je u nedjelju 6:1 'razbila' Barcelona, Sportin iz Gijona doživio je još jedan težak poraz. Aktualni prvak Španjolske Real Madrid ubilježio je rekordnu pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva i na na Santiago Bernabeu deklasirao Sporting 7:1.

Najbolji igrač utakmice je bio je Rafael van der Vaart koji je postigao tri pogotka (18, 33, 46), a među strijelce su se upisali i Gonzalo Higuain (37), Arjen Robben (51) i Raul (59, 64). Pogodak za goste je postigao Kike Mateo (53).

Pročitajte i ovo Helikopter se srušio na obilaznicu u Madridu Tri osobe ozlijeđene VIDEO Nevjerojatna nesreća kod Madrida: Helikopter pao na obilaznicu, pilot sam išetao iz olupine Slika nije dostupna Real je neće više Shakirine pjesme zabranjene u Madridu!

"Bilo je to sjajna utakmica, vjerujem kako su naši navijači uživali," kazao je Raul najavivši kako će igrati još tri sezone, a potom odlazi u mirovinu.

"Želim igrati još tri sezone, a poslije toga ćemo vidjeti hoću li nastaviti karijeru", kazao je 31-godišnji kapetan Reala čija karijera traje već 14 godina i do sada je upisao 662 nastupa i postigao 294 pogotka. Više od njega zabio je tek legendarni Alfredo di Stefano - čak 307. 

"Trenutačno razmišljam od dana do dana, premda sam svjestan kako ću sve više vremena provoditi na klupi. Uvijek sam davao sve od sebe bilo igrajući od početka ili ulazeći s klupe," dodao je Raul. 

Pobjede su upisali i Sevilla i Atletico Madrid. Sevilla je golovima Enza Maresce (56) i Ernesta Chevantona (85) pobijedila Espanyol, dok je Atletico na gostovanju kod Getafea slavio 2:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Florent Sinama Pongolle (29) i David Cortes (82-autogol), dok je pogodak za Getafe upisao Juan Albin (75).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene