Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hattrick Adebayora za novu veliku pobjedu Arsenala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonski Arsenal upisao je i treću ovosezonsku pobjedu u engleskoj Premier ligi, ovaj put na gostovanju kod Blackburna. Junak dvoboja bio je togoanski napadač Emannuele Adebayor, koji je sa svoja tri pogotka uništio sve nade domaće momčadi.

Menadžer Arsene Wenger može biti jako zadovoljan, jer ovo je bila najbolja utakmica njegove momčadi ove sezone. Već u 8. minuti Topnici su došli do prednosti, nakon što je Van Persie zabio uz asistenciju engleskog junaka Theo Walcotta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger tuguje za Eduardom... Slika nije dostupna Wengeru je dosta Adebayora?

Blackburn se pokušao vratiti u utakmicu, no u 45. minuti Adebayor je iskoristio izvrsno proigravanje Denilsona za udvostručenje gostujuće prednosti. Bio je to tek početak sjajnog dana za Togoanca, jer u drugom dijelu on je zabio još dvaput: iz jedanesterca u 80. minuti na dodavanje Ramseya u 90. minuti.

Blackburn je na kraju potpuno pregažen, od momčadi koja trenutno igra izvrstan nogomet. Za Wengerove nogometaše već u srijedu slijede nova uzbuđenja: počinje Liga prvaka, a Arsenal igra s Dynamom iz Kijeva.

Od drugih današnjih rezultata, valja izdvojiti gostujuću pobjedu Hulla kod Newcastlea te naravno veliki trijumf Liverpoola protiv Manchestera.

Na tablici trenutno vodi Liverpool, s 10 bodova iz 4 utakmice, a Arsenal ima samo bod manje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene