Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Giovanni Rosso u Hajduku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Giovanni Rosso danas je dobio papire iz svog dosadašnjeg kluba Maccabi Haife, kako bi se registrirao za Hajduk, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici splitskog prvoligaša.

35-godišnji Rosso, koji je tijekom karijere igrao na pozicijama veznog igrača, polušpice i napadača, s Hajdukom će potpisati jednogodišnji ugovor. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaokret karijere VIDEO: Kad pornoglumica kuha jaja... Slika nije dostupna Monza: Vettel najmlađi pobjednik u povijesti F1!

Rosso je ponikao u Hajduku, ali nikad nije zaigrao za prvu momčad "majstora s mora". Seniorski staž počeo je u Zadru, nastavio u Zagrebu, a od 1996. je u Izraelu. U 12 godina koje je proveo u Izraelu igrao je za Hapoel Be'er Shevu, Hapoel Haifu, Beitar Jerusalem, Maccabi Tel Aviv, te Maccabi Haifu.

Za hrvatsku reprezentaciju igrao je u vrijeme dok je izbornik bio Otto Barić, te je skupio 19 nastupa i postigao jedan gol. Bio je član reprezentacije koja je igrala na EP 2004.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene