Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Gemma prešla s Ronalda na drugu ligu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša djevojka Cristiana Ronalda, 23-godišnja Gemma Atkinson našla si je novu nogometnu 'žrtvu'. No, ovaj je put lijepa Gemma igrala na sigurno: odlučila se za drugoligaškog nogometaša Marcusa Benta iz Birmighama.

'Bit ću i više nego presretna ako ostanem s njim zauvijek,' tvrdi Gemma koja trenutno kupuje kuću zajedno sa Marcusom Bentom u Manchesteru.

Pročitajte i ovo PR Oglas Ekskluzivna suradnja Gemme B&D i SMEG-a donosi revoluciju u svijetu kućanskih aparata u Hrvatskoj Slika nije dostupna Gemma Atkinson u seksi kalendaru za 2009.

'Nadam se da ćemo se useliti do Božića, i da će me uskoro zaprositi,' ističe svoje planove novopečena glumica u sapunicama.

>> Gemma Atkinson u seksi kalendaru za 2009.

>> Ronaldov vozni park: Nekoć Seat Ibiza, danas Ferrari

>> Razgolićena Gemma na naslovnici Loadeda

Marcus je napadač drugoplasiranog Birminghama u drugoj ligi i nema nikakve veze sa prezimenjakom iz Tottenhama. Njegov Birmingham bi mogao od iduće sezone zamijenti pozicije sa Modrićevom i Ćorlukinom momčadi, budući da im jako dobro ide u Championship ligi.

Bent i nije u nekoj golgeterskoj formi, još nije zabio ove sezone, ali Gemma je dobra utjeha ako je barut na kopačkama suh. Usudili bi se reći da momak ima u čemu uživati.

Naravno, Gemma kao svaka prava starleta, model i glumica već planira zajednički život.

'Uvijek sam govorila da bi se htjela udati sa 26 godina, rodit djecu sa 29 jer mi se te godine čine kao prikladne za djecu,' otkrila je Gemma svoje planove engleskom 'The Sunu'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene