Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Sve žene Olivera Kahna - koja je prava?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oliver Kahn nemalo je iznenadio javnost kada je svoju 8-mjeseci trudnu suprugu ostavio zbog 21-godišnje konobarice Verene Kerth. Bilo je to 2003., a Oliju se od tada u životu štošta izdogađalo.

Kada je 2003. 'buknula' afera Kerth-Kahn, njh su dvoje postali njemački ‘Posh i Becks’. Mnogi su se pitali kako neugledni Oli može dobiti tako prekrasnu djevojku gotovo dvostruko mlađu od sebe. No, Oli i Verena od tada su bili nerazdvojni sve do početka 2008. kada su njihovu vezu potresla medijska nagađanja kako je sada 26-godišnja Verena prevarila bivšeg vratara Elfa s grčkim milijarderom u poznatom minhenskom noćnom klubu Pasha. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Procurile nove informacije Kahn povezan s prostitutkom iz BiH: 'Bio je nasilan, agresivan i grub'

Veza je pukla, a Kahn se nedavno i službeno pomirio s bivšom suprugom Simone s kojom ima dvoje djece, a koju je i ostavio tik pred rođenje drugog djeteta upravo radi Verene. No, Oli čini se nema mira pa ga se povezuje s novom plavušom - manekenkom i glumicom Giuliom Siegel, kćerkom njemačkog kompozitora Ralpha Siegela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene