Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Engleska: Berbatov ipak u Manchester Unitedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednjim minutama prije isteka prijelaznog roka europski prvak Manchester United potvrdio je dovođenje bugarskog napadača Dmitra Berbatova iz Tottenham Hotspura.

Manchester United je za 27-godišnjeg Bugarina ponudio Tottenhamu 55.37 milijuna dolara i mladog napadača Fraizera Campbella, a Berbatov je potpisao na četiri godine.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić

"Ovo je zasad potez sezone. Dmitar je jedan od najboljih napadača u današnjem nogometu i sretan sam što ga napokon imamo", kazao je trener Uniteda Alex Ferguson, koji se odavno divi Berbatovu.

Prijalz je okončan unatoč svađi dvaju klubova nakon što je predsjednik Tottenhama Daniel Levy prijavio ManU vodstvu lige zbog nedopuštenog vrbovanja, a prvotnu ponudu od 40 milijuna dolara glatko odbio. U međuvremenu je Berbatova tražio i Manchester City, koji se u ponedjeljak "zadovoljio" Robinhom iz Real Madrida.

Berbatov je proveo dvije sezone u Tottenhamu, gdje je u 102 utakmice postigao 46 pogodaka. U Tottenhamu će Berbatova zamijeniti Rus Roman Pavljučenko iz Spartak Moskve.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene