Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dinamu je uspješno završena borba za spas travnjaka. Nakon što ga je u subotnjoj noći nekoliko maloljetnika zalilo pjenom za gašenje iz ukradenih vatrogasnih aparata, u Maksimiru su brzom intervencijom ipak uspjeli sačuvati travu.


Uništeno je stotinjak četvornih metara, no ipak neće biti potrebno dopremiti novi travnjak iz Austrije. Šteta iznosi oko sto tisuća eura, a bit će potrebno još mjesec dana da se maksimirska trava u potpunosti oporavi.

Vezani članci Novac, ilustracija Prevarili osiguravajuća društva za nekoliko stotina tisuća kuna: Ugovarali police putnih osiguranja pa dostavljali lažne račune da im vrate novac Brodovi u pulskom akvatoriju, ilustracija Crno more se od nje do danas nije oporavilo: Sjeverni Jadran nastanila vrsta koja opasno prijeti ribarstvu, ali i turizmu

Vratar Tomo Butina govorio je danas o Dinamovom ovosezonskom putu u Ligu prvaka. Prema njegovom mišljenju europske ambicije najviše ovise o ždrijebu. 

>> Provalili na Dinamov stadion i vatrogasnim aparatima pošpricali travnjak

„Isključivo ovisimo o sreći. Ima toliko klubova s tolikom kvalitetom, tolikim budžetom i moći da im Dinamo u ovom trenutku ne može parirati. Ostalo je stvar sreće. Opet, bilo bi šteta ne iskoristiti dobar ždrijeb.“