Obavijesti Video Pretražite Navigacija

David protiv Golijata, druga epizoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam puta skuplja ruska momčad, na jedinom stadionu od pet zvjezdica dočekuje danas naš Slaven Belupo. Iako većina nogometnih zaljubljenika misli da momčad Mile Petkovića ima šansi kao glineni golubovi na streljani, igrači Slavena vjeruju da ima nade za čudo.

Otegotna okolnost podravskom prvoligašu predstavlja činjenica da je vrlo dobri stoper Stipe Lapić ozlijeđen i neće nastupiti. Osim njega je i mladi Gregurina još u fazi oporavka od viroze i vjerojatno ni on neće istrčati na umjetnu travu Lužnjikija, stadiona koji može primiti 65 000 gledatelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slaven Belupo spreman na novi veliki izazov Slika nije dostupna Mamić: Neki će 'pametnjakovići' reći da Sparta nije atraktivan protivnik

U vatru bi trebali Kokalović i Maras, na Čavalovo mjesto koji će preselit u nešto ofanzivniju rolu. Umjesto Purića na bok bi se trebao preseliti kapetan Poldrugač, da se ne razmaše opasni Žirkov.

U svakom slučaju, Petkoviću je svaki igrač zlata vrijedan, pogotovo potencijal poput mladog Gregurine koji je dobio pohvale i od trenera CSKA Gazajeva nakon prve utakmice.

Utakmica počinje u 18. 00 sati, Gavni sudac je Iain Robertson Brines. Pomoćnici: William Conquer, Mark Doyle i Stephen Finnie (svi iz Škotske).

Na našem portalu možete pratiti prijenos uživo!!

Vjerojatni sastavi:

Slaven: Rodić - Poldrugač, Rogulj, Kokalović, Maras – Posavec, Nynkeu, Čaval, Jajalo – Jurić, Vručina

CSKA: Akinfejev – A. Berezutski, V. Berezutski, Ignashevich, Odiah – Žirkov, Dzogajev, Rahimić, Šemberas, Krasić – Vagner Love.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene