Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crouch: „Sretan sam, ne osjećam se kao rob“

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Crouch napustio je Liverpool nakon tri godine i vratio se nakon dugo vremena u redove Portsmoutha gdje će mu golove namještati naš Niko Kranjčar.

Nakon sedam godina Peter Crouch ponovo će zabijati u plavom dresu na Fratton Parku gdje će mu društvo praviti naš Niko Kranjčar. Ne sumnjamo da će njegova visina i spretnost u kaznenom prostoru dati rezultate u suradnji s asistencijama hrvatskog reprezentativca. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tottenham bez Modrića dotaknuo dno Slika nije dostupna 'Kranjčar ne ide nikamo'

Za visokog napadača engleske reprezentacije bili su zainteresirani Tottenham, Newcastle i Aston Villa, no Crouch ističe kako je 11 milijuna funti vrijedan transfer u Portsmouth bila njegova velika želja. 

„Lijepo je biti natrag. Vrlo sam zadovoljan ishodom transfera i jedva čekam krenuti dalje. Svom agentu sam rekao kako želim u Portsmouth već na početku ljeta i bilo je samo pitanje dana kada ću stići“, rekao je Crouch za Setanta Sports News. 

Crouch je mjesto u momčadi Rafaela Beniteza izgubio dolaskom Fernanda Torresa i sada ponovo želi igrati značajnu ulogu u svom novom klubu. No ipak je oprezan u izjavama: 

„Nisam zadovoljan s brojem utakmica odigranih u Premier ligi i to je jedan od faktora dolaska u Portsmouth, no ni ovdje nemam nikakvo pravo da samo tako očekujem igranje svakog tjedna. Još uvijek moram puno raditi kako bi zaslužio mjesto u početnoj postavi, ali ako do toga dođe nadam se velikom nizu.“ 

„Već sam radio s Redknappom i mislim da iz mene može izvući ono najbolje. Imamo dobru momčad, osvajači smo FA kupa, a igranje u Europi je veliki uspjeh“, kaže Crouch. 

Upitan je što misli i o velikoj buri koja se digla nakon izjave Seppa Blattera kako je Ronaldo Fergusonov rob. 

„Definitivno se ne osjećam kao rob igrajući u Premier ligi. Daleko od toga, iznimno smo sretni što smo tu, a osobno sam prilično sretan što mogu igrati za klub kao što je Portsmouth.“

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene