Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ćiro: Nisam u ratu bio protiv BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Siguran sam da se nisam ogriješio i zato sam prihvatio dužnost izbornika BiH', rekao je Blažević i odbacio optužbe da je u ratu i nakon njega bio protiv Bosne i Hercegovine.

Aktualni izbornik nogometne reprezentacije BiH i bivši izbornik hrvatske nogometne vrste gostujući u emisiji Televizije Federacije BiH opovrgnuo je primjedbe da nije bio sklon Bosni i Hercegovini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepredvidljivi Ćiro ipak pozvao Papca u reprezentaciju Slika nije dostupna 'J.... ćemo im majku, dat' ćemo im pet komada'

'Kako mogu biti protiv svojih?', pitao je Blažević.

Pod izborničkim vodstvom Ćire reprezentacija BiH je u srijedu navečer u Zenici pobijedila Armeniju 4-1 u kvalifikacijama za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo. Ovo je druga pobjeda nogometaša BiH u kvalifikacijama za SP, nedavno su također u Zenici pobijedili Estoniju 7-0. 

>> Ćirina BIH deklasirala Armeniju

>> Ćiro se prvi put u karijeri ispričao za poraz

Blažević je objasnio kako je u reprezentaciji BiH uveo 'spartansku' disciplinu.

'Moji se nogometaši moraju boriti kao kao marinci, lavovi i kamikaze. Tko se ne bori nema mjesta u reprezentaciji", kazao je Blažević.

U gostima su u ovim kvalifikacijama igrači BiH izgubili od Španjolske s minimalnih 0-1 i Tusrske također s minimalnih 1-2, ali Blažević kaže da je zadovoljan dosadašnjim nastupima reprezentacije, te da vjeruje da će se BiH kvalificirati na SP što će se održati 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene