Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ćiro: Ja sam rijetko doživljavao tenziju pod kakvom je sada Bilić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Ćiro Blažević smatra kako se izbornik Slaven Bilić s punim pravom odlučio na maksimalnu izolaciju od javnosti uoči utakmice s Austrijom, za koju Ćiro kaže da je 'interes možda veći nego ikad'.

- Takvu tenziju kakvu sada ima Bilić ja sam rijetko kada doživio. Interes za ovu utakmicu možda je veći nego ikad, a javnost se poistovjetila s reprezentacijom, svi bi željeli biti što bliže i potpuno razumijem Bilića da se odlučio na izolaciju, rekao je gostujući u emisiji '10 do 8' Ćiro koji sam, inače, nikad nije pribjegavao takvim metodama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kaćunko ide na promociju knjige Nives Drpić, ali ne zna zašto Slika nije dostupna Nakon struje poskupljuje i plin?

Upitan kako komentira Bilićevu izjavu da naša izabrana vrsta može pobijediti bilo koju reprezentaciju na svijetu, Ćiro je odgovorio da je to činjenica.

- I ta činjenica daje Slavenu temelj za optimizam, smatra Ćiro, koji je odbacio pripremne utakmice kao relevantni pokazatelj stanja i spremnosti momčadi.

- Te utakmice nemaju težinu, nemaju tenziju i ne možemo očekivati da će im momčad tako pristupiti. A Slaven sada ima još jedan poticaj da se momčad vrati tamo gdje je bila i kako je igrala prije tih utakmica, tvrdi Ćiro.

Inače, zbog hrvatskih navijača ovaj se vikend opet uspostavlja granica između Slovenije i Austrije jer se stvara tzv. 'dvostruki filter sigurnosti' - naši navijači bit će provjeravani dvaput.

Na popisu osoba evidentiranih kao izgrednika nalazi se njih 398 i iz MUP-a su taj popis proslijedili austrijskim i slovenskim kolegama.

- Svatko tko želi može provjeriti nalazi li se na tom propisu, i to poštujući zakonsku proceduru, odnosno mora uputiti valjan zahtjev na propisanom obrascu i saznat će je li njegovo ime na popisu, kaže glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

U video dodatku pogledajte više informacija o sustavu sigurnosti reprezentacije i cijenama karata koje se penju u astronomske visine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene