Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chelsea ne pušta Lamparda u Inter, Milan Chelseaju ne da Kaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski i europski nogometni doprvak Chelsea odbio je ponudu talijanskog prvaka Intera za Franka Lamparda, a sami su pak dobili 'košaricu' od Milana u vezi dolaska Kake na Stamford Bridge.

"Chelsea Football Club potvrđuje kako je dobio službenu ponudu Intera za početak pregovora u vezi prodaje Franka Lamparda, ali suprotno izvještajima, nismo dobili nikakvu financijsku ponudu. Jutros smo izvijestili Inter kako ne želimo niti ulaziti u raspravu oko eventualne prodaje Lamparda", stoji u priopćenju iz Chelseaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Debitant posramio Argentince Slika nije dostupna Lampard: 'Mi nismo ni glupi ni bahati!'

Inter je želio dovesti Lamparda u svoje redove na traženje svog novog trenera Josea Mourinha, koji ga je vodio i u Chelseaju.

>> Video: Lampard ipak u Inter

A koko je kad te glatko odbiju na svojoj je koži iskusio i Chelsea. Dopredsjednik Milana Adriano Galliani potvrdio je njihov interes za Kaku, ali je također odbio bilo kakav razgovor oko njegove prodaje.

"Mogu potvrditi da je Chelsea izrazio interes za Kaku, ali odgovorio sam im da Milan nije zainteresiran za posao čak i prije no što su dali financijsku ponudu", rekao je Galliani, no nije precizirao o kakvoj se točno ponudi radi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene