Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čelnici West Hama dolaze u Zagreb na razgovor s Bilićem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da vodeći ljudi engleskog premierligaša West Hama ne namjeravaju odustati od dovođenja Slavena Bilića na svoju klupu. On je i dalje na njihovoj listi kandidata za posao i žele s njim obaviti razgovor sljedećih dana u Zagrebu.

Sunday Times tvrdi da bi u sljedećih 48 sati u Zagreb trebali stići izvršni direktor West Hama Scott Duxburry i tehnički direktor Gianluca Nani, radi intervjua za posao s našim izbornikom Slavenom Bilićem, koji bi se trebao održati prije utakmice s Engleskom u srijedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna West Ham nudi Biliću 20 puta više nego što dobiva od HNS-a Slika nije dostupna Bilić i dalje favorit za preuzimanje West Hama?

Bilić je posljednji od sedam kandidata za mjesto na klupi West Hama i bit će posljednji s kojim nisu obavili razgovor. Klub je jasno dao do znanja Biliću da vlasnik Gudmundsson želi imati novog trenera još ovaj tjedan, prije utakmice protiv WBA, koja je na rasporedu sljedeći vikend.

>> Bilić: 'Ohrabruje nas igra koju smo pokazali uoči Engleske'

>> FOTO: Laka pobjeda Vatrenih protiv Kazahstanaca

>> John Terry: ''Vrijeme je za osvetu!''

Roberto Donadoni i John Collins obavili su razgovor u petak, Gianfranco Zola jučer, dok će sutra na red doći Gerard Houllier, Roberto Mancini i Michael Laudrup. Iako se Bilić javno ogradio od mjesta novog trenera, izvori navodno bliski našem izborniku tvrde da bi Slaven ipak mogao iskoristiti priliku i preuzeti klub za koji je nekoć igrao. Tvrde također da je pristao na razgovor s delegacijom West Hama prije utakmice u srijedu protiv Engleske i da je čak i preko posrednika prošli mjesec iskazao zainteresiranost za mjesto novog menadžera. Bilić ima veliku potporu navijača West Hama, koji bi ga voljeli vidjeti na klupi svog kluba.

Osim Bilića, Roberto Donadoni i Roberto Mancini najveći su favoriti za ovu funkciju, a saga o izboru novog trenera West Hama trebala bi završiti ovaj tjedan, nakon zasjedanja uprave na kojem će biti donesena konačna odluka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene