Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Odlazim nakon Svjetskog prvenstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasitelj engleske reprezentacije, kako su ga nazvali i dočekali otočki mediji i navijači, na kormilu Gordon Albiona ostat će samo dvije godine. Capello je izgleda čvrsto odlučio otići u mirovinu i oprostiti se od profesionalnog nogometa.

Posljednja trenerska klupa legendarnog Fabija Capella bit će ona engleskog izbornika. Talijan će tako na izborničkom mjestu engleske reprezentacije provesti dvije godine manje nego što je planirano.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fabio Capello nezadovoljan disciplinom Slika nije dostupna Suzdržana reakcija engleskog tiska na prvu Capellovu pobjedu

Bivši trener Milana, Reala, Rome i Juventusa, s kojima je osvajao nacionalna prvenstva i europske kupove, za rimsku je La Repubblicu rekao kako je njegova odluka definitivna.

„Moj nogometni put i karijera završavaju s Engleskom. Želio bih se oprostiti u Južnoj Africi plasmanom među prve tri momčadi svijeta.“

62-godišnji Capello se prvo mora kvalificirati na Svjetsko prvenstvo. Engleska se nalazi u skupini s Hrvatskom i Ukrajinom, a na SP izravno ide samo prva momčad iz skupine, dok će druga momčad u dodatne kvalifikacije s ostalim drugoplasiranima iz skupina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene