Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello na udaru kritika 'otočkih' medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako kvalifikacije nisu ni počele engleski mediji već kritiziraju Fabija Capella. Owenovih 40 golova u 89 utakmica za reprezentaciju Talijanu ne znače mnogo.

Priliku u napadu dao je Rooneyu, Heskeyu, Walcottu i Defoeu. Capello tvrdi da će Owena imati u vidu, ali kako je tek nedavno prebolio zaušnjake smatra da nije u top formi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beckham želi raditi s Capellom Slika nije dostupna Capello obećao velike rezultate engleskoj reprezentaciji

Kako u susretima s Andorom i Hrvatskom neće biti ozlijeđenih Gerrarda, Hargreavesa i Carricka, poziv u reprezentaciju dobio je malo poznati Fulhamov igrač 29-ogodišnji Jim Bullard. No Capellu u ovom slučaju nije smetalo što je isti igrač pauzirao 15 mjeseci zbog ozljede.

Na udaru kritika Capello se našao i zbog svog prehrambenog terora. Englezi su se raspisali kako igrači nakon treninga znaju ne jesti i po osam sati, te da potajno krijumčare čokolade u hotelskim sobama.

>>Više gladni nego siti: Capello izgladnjuje engleske reprezentativce

S obzirom da Capellova Engleska igra u sustavu 4-5-1 očito je kako će u Zagrebu prije svega doći ne izgubiti.

U obrani će stajati čvrst dvojac Ferdinand -Terry. U sredini bi glavno mjesto trebali zauzeti Lampard, Barry Joe Cole i Bekem. U napadu će igrati Defoe, dok bi Rooney trebao raditi rudarski posao, imati više defanzivnih zadaća te se priključivati napadu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene