Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bonačić među šeicima: Neki moji igrači još uvijek rade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Abu Dhabi grupacija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata preuzela Manchester City, u emiratima se zanimanje za nogomet podignulo na višu razinu. Njihova 'veterenska' liga sada postaje profesionalna.

Tamošnja prva nogometna liga do sada je bila financijsko utočište nogometnim velikanima u veteranskim godinama, no od ove sezone postaje profesionalna.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

Jedan od najcjenjenijih nogometnih stručnjaka u toj zemlji je naš Luka Bonačić, trener Al Nasra. Iako se s nekim igračima potpisuju ugovori vrijedni i do petnaestak milijuna dolara, Bonačić smatra da se amaterske navike igrača, u zemlji naftnih šeika, neće tako lako iskorijeniti.

'Imam 20 igrača, no četvorica-petorica još uvijek rade. Kada imamo trening ujutro, oni se uopće ne pojave. 70 posto svoje energije trošim izvan terena, na disciplinu i opremu za treninge. Znate, jako je teško,' požalio se Bonačić.

Ipak, vjerujemo da je Luki Bonačiću bolje nego u Hrvatskoj nogometnoj ligi gdje je 'izvan terena' znao završiti i razbijene glave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene