Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bischoff u Arsenalu, Ben Haim u Manchester Cityu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni premierligaš Arsenal angažirao je veznog igrača mlade portugalske reprezentacije Amaurya Bischoffa, dok je izraelski reprezentativac Tal Ben Haim preselio iz Chelsea u Manchester City.

Bischoff je rođen u Francuskoj i nastupao je za francusku U-18 reprezentaciju prije nego što je prihvatio poziv iz Portugala. Karijeru je započeo u Colmaru, a potom je preselio u Strasbourg, a od 2005. godine je bio član Werdera. Bischoff će se "Topnicima" pridružiti nakon njihova povratka s priprema u Austriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve preuzela policija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a Slika nije dostupna Mnogi skrivaju arsenale Mogli su naoružati malu vojsku: Rekordnu količinu oružja zaplijenili kod Siska, automatske puške čest ulov

Ben Haim je u Chelsea stigao prošle sezone iz Boltona no nije se previše naigrao u redovima Bluesa. Svjestan kako je i ove sezone osuđen na mrvice prihvatio je ponudu Manchester Citya. Ben Haim je potpisao ugovor na četiri godine.

"Bilo je ključno osnažiti obranu i to smo učinili. Vjerujem kako smo načinili odličan posao," kazao je menadžer Citya Mark Hughes.

Engleski nogometni premierligaš Fulham nastavio je ljetni shoping angažiravši švedskog reprezentativca Fredrika Stoora, već šesto pojačanje ovoga ljeta. Stoor je posljednje dvije sezone bio član norveškog Rosenborga, za Fulham je potpisao ugovor na četiri godine.

Portugalski nogometaš Armando Goncalves Teixeira, poznatiji kao Petit napustio je redove Benfice i karijeru će nastaviti u Kolnu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene