Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilićeva Euro misija ocijenjena pozitivno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podnošenje izvještaja nakon nastupa na Svjetskom ili Europskom prvenstvu u pravilu je prilika za neke nove rasprave i kritike, kakve obično izazivaju nastupi naše nogometne reprezentacije. Danas je izvještaj HNS-u podnio Slaven Bilić, a dobio je samo - pljesak.

Izbornik Bilić podnio je izvještaj, ali nije se pojavio pred novinarima. Prije odlaska na Euro HNS je pred Bilića postavio uvjete koje je tvrde ispunio: ne razočarati igrom, stvoriti momčad za budućnost, odnosno kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, i bez imperativa plasmana u drugi krug.

Pročitajte i ovo Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava? Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje"

"Igrom nismo razočarali, bilo je na trenutke briljantnih i svijetlih točki u igri naše reprezentacije, kao što je tu i tamo bilo i slabijih momenata, '' rekao je Ivan Brleković, dopredsjednik HNS-a

Kao slabe točke navedeno je drugo poluvrijeme utakmice s Austrijom, te prvi produžetak protiv Turske u četvrtfinalu. Na red je došla i priča o famoznom traženju izmjene u posljednjim trenucima utakmice protiv Turske.

''Izbornik je apostrofirao tu ceduljicu, i dakako ponovio ono što mi već znamo, da je ona predata na vrijeme 4. sucu."

Australski nogometni savez odlučio je zbog HNS-a zatražiti zaštitu od FIFE. HNS se optužuje kako je sklopio sporazum s Sydney Unitedom, bivšom Croatiom Sydney, kako bi vrbovao igrače hrvatskih korijena za reprezentaciju.

"Ništa od nikakvog potpisivanja u Australiji, ništa od nikakvih službenih dogovora, razgovora."

S obzirom kako smo Australcima već uzeli Šimunića, Didulicu i Šerića, nije ni čudna ovakva australska reakcija. Naime, bivša Croatia Sydney do sada je dala čak 32 australska reprezentativca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene