Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bentley stigao, Malbranque napustio Tottenham

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama dogovorili su transfer Davida Bentleya koji će iz Blackburna preseliti na White Hart Lane za 22 milijuna eura, a klub je napustio Steed Malbranque.

23-godišnji Bentley je jučer prošao liječnički pregled i danas će potpisati petogodišnji ugovor, a debi u novom dresu imat će ovoga vikenda na Jubileum Kupu u Rotterdamu. Prema pisanju engleskog tisak dio odštete će pripasti i Arsenalu, bivšem klubu engleskog veznjaka koji ga je proslijedio u Blackburn.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 6.0 W12 bi-turbo krije još snage Bentley već potvrdio performance izvedbu modela Bentayga Slika nije dostupna Najbrži i najsnažniji SUV na svijetu [VIDEO] Bentley predstavio svoj prvi SUV - Bentayga

Bentley je četvrto pojačanje koje je ovoga ljeta stiglo u klub. Prije njega redove Spursa pojačali su naš Luka Modrić, Giovani dos Santos i Heurelho Gomes.

Za razliku od Bentleya francuski veznjak Steed Malbranque je otišao u suprotnom smjeru, napustio je Tottenham i karijeru će nastaviti u Sunderlandu. Malbranque je u redovima Spursa proveo posljednje dvije sezone i upisao je 62 nastupa i postigao šest pogodaka. Za Sunderland je potpisao ugovor na četiri godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene