Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona nudi Eto'oa za Karima Benzemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo Barcelone, koja svoju momčad pokušava pojačati još jednim napadačem, ponudilo je francuskom nogometnom prvaku Lyonu Samuela Eto'oa u zamjenu za Karima Benzemu, objavio je u subotu katalonski dnevnik "Sport".

Ponuda bi mogla u Lyonu naići na plodno tlo, jer je predsjednik tamošnjeg kluba Jean Michell Aulas zainteresiran za dovođenje Eto'oa, koji nije u planovima novog trenera Barce Josepa Guardiole.

Pročitajte i ovo Napad nožem kod Lyona u Francuskoj (Foto: AFP) - 3 osam ranjenih, napadač uhićen Napad nožem kod Lyona: Izbo ljude dok su čekali autobus, ubijen 19-godišnji mladić Eksplozija u Lyonu (Foto: AFP) Uzrok nepoznat Francuska policija traga za bombašem nakon eksplozije u Lyonu

''Ako Samuel odluči doći kod nas, mi ćemo biti oduševljeni,'' izjavio je Aulas i dodao: ''U prošlosti smo ga pokušali dovesti, ali nismo uspjeli, no sada imamo sredstva s kojima je to moguće.''

Mnogi veliki europski klubovi pokazali su želju za dovođenjem Eto'a, no visoka cijena Barcelone za kamerunskog napadača transfer je dosad učinila nemogućim. 

Novi trener Barcelone Pepe Guardiola želi osvježiti momčad. Katalonci već mjesecima pokazuju želju da dovedu Benzemu. Na meti španjolskog kluba su i Didier Drogba (Chelsea), Emmnanuel Adebayor (Arsenal) i David Trezeguet (Juventus).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene