Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Atletico nastavlja s gaženjem protivnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madridski Atletico u 3. je kolu španjolske lige s lakoćom pregazio Recreativo, rezultatom 4:0. Espanyol je pak preuzeo vodstvo na tablici nakon remija s Getafeom.

Nakon što su pregazili PSV u Ligi prvaka, ista sudbina snašla je i španjolski Recreativo. Atletico Madrid trenutno igra izvrsno i opasan je protivnik svakome. Sinoć su do prednosti došli već u 8. minuti, golom sjajnog Argentinca Aguera, a zatim su Maniche i Sinama-Pongolle svojim zgodicima dotukli goste. Gol razlika crveno-bijelih ovaj je tjedan bila impresivnih 7:0.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Atleticu zabrana igranja kod kuće Slika nije dostupna Atletico kupuje 18-godišnjeg Francuza?

Vodstvo na tablici sinoć je pak preuzeo Espanyol iz Barcelone. Na domaćem terenu izborili su 1:1 remi protiv Getafea, dovoljno za osvajanje 7. boda u sezona.

Atletico se ovom pobjedom probio na drugo mjesto, ali još osam utakmica Primere nije odigrano, pa se danas očekuju promjene na ljestvici. Od favorita, Real Madrid igra s Racingomu gostima, Barcelona ide u Gijon, Sevilla i Betis odigrat će gradski derbi dok će Valencia kod kuće protiv Osasune tražiti novu ligašku pobjedu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene