Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Arsenal želi Kranjčara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se riješi neželjenog Adebayora i zaradi novac, Arsene Wenger pokušat će u svoje redove dovesti našeg Niku Kranjčara ili Engleza Garetha Barrya.

O transferu Adebayora iz Arsenala u Milan već se duže vrijeme priča, no nerealnih 32 milijuna funti koje je Wenger tražio za togoanskog napadača svaki su dogovor činile nemogućim. Milan više nema toliko novaca kao prije, pa je Berlusconi odbio platiti, iako trener Ancelotti smatra dovođenje Adebayora najvažnijim potezom ljetnog prijelaznog roka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger tuguje za Eduardom... Slika nije dostupna Wengeru je dosta Adebayora?

Ipak, čini se da je Wenger postao razumniji i smanjio cijenu. Sada traži duplo manje za svog napadača i dogovor će biti puno lakše postići.

Razlog takvog promjeni potreba je Arsenala za dovođenjem kvalitetnog veznjaka, a za to je potreban novac. Flamini i Hleb su otišli, a Wenger je bacio oko na Aston Villinog Garetha Barrya te na našeg Niku Kranjčara. Oni su mu na vrhu liste želja.

Arsenal je u ovom prijelaznom roku tek doveo Nasrija iz Marseillea, a igrač klase Kranjčara potreban im je ako žele u borbu za naslov engleskog prvaka.

Liverpool nije uspio dovesti veznjaka Aston Ville Garetha Barrya, i Arsene Wenger sad traži priliku da dovede ovog izvrsnog igrača u svoje redove. Ako mu to ne uspije, on će vjerojatno ponovo pokušati dovesti Kranjčara, za oko 15 milijuna funti.

Wenger bi mogao dovesti i Nigerijca Martinsa iz Newcastlea za 10 milijuna funti, kao zamjenu Adebayoru.

''U poziciji sam da mogu trošiti, ali bojim se da bi to moglo loše djelovati na napredak nekih naših mladih igrača,'' izjavio je Wenger, koji nikad nije volio dovoditi skupa pojačanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene