Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Aragones počeo slagati kockice, Guiza potpisao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač španjolske nogometne reprezentacije Daniel Guiza (27) od danas je i službeno novi član turskog prvoligaša Fenerbahčea.

Nakon što je prošao liječnički pregled Guiza je u Istanbulu potpisao četverogodišnji ugovor, dok je njegovom bivšem klubu Real Mallorci pripalo 15 milijuna eura. Guiza je u Mallorci proveo samo jednu sezonu i u 37 nastupa je postigao 27 pogodaka osvojivši titulu najboljeg strijelca Primere. Prije Mallorce igrao je za Getafe, Murciu, Recreativo i Xerez.

Pročitajte i ovo Mjesto pokušaja napada u Istanbulu oglasio se ministar Teroristički napad u Istanbulu: Zapucali na policajce ispred suda, ranjeno šestero ljudi Napad u crkvi u Istanbulu Ubojice u bijegu VIDEO Napad u istanbulskoj crkvi: Dvojica maskiranih muškaraca upala na misu i ubila jednu osobu

Na dolasku Guize u Fener inzistirao je bivši španjolski izbornik Luis Aragones koji je nakon europskog prvenstva preuzeo klub iz Istanbula. Španjolski napadač je ujedno i prvo veliko pojačanje Fenerbahčea pod Aragonesovim vodstvom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene