Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adebayor ostaje, Wenger najavljuje nove kupovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsene Wenger prodao je uoči nove sezone gotovo kompletnu veznu liniju, ali tvrdi kako će se Arsenal znatno pojačati do početka Premier lige.

Iako Barcelona i Milan već duže vrijeme pokušavaju u svoje redove dovesti togoanskog napadača, Wenger je uvjeren da će Adebayor ostati u klubu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger tuguje za Eduardom... Slika nije dostupna Wengeru je dosta Adebayora?

''Adebayor je Arsenalov igrač. Uvjeren sam da će ostati u klubu,'' izjavio je karizmatični nogometni stručnjak, iako se u medijima tjednima provlačila priča o tome kako se Wenger želi riješiti Togoanca.

Što se kupovina tiče, Wenger je najavio da bi mogla doći još dva nova igrača u klub, a jedan sigurno. Nije spominjao imena, dok se u medijima Arsenal najčešće povezuje s Garethom Barryem iz Aston Ville i Andrejom Aršavinom iz Zenita.

Wenger je ovog ljeta pustio iz kluba trojicu važnih veznjaka: Hleba, Gilberta i Flaminija, dok je na Emirates stadion stigao Samir Nasri iz Marseilla te mladi 17-godišnji Aaron Ramsey iz Cardiffa, koji je debitirao u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Barneta.

Što se tiče ovogodišnjeg trženja igračima, Wenger se čini zadovoljan.

''Prošli tjedan smo imali dva odlaska, a dva igrača su došla. Brojčano gledano, jednaki smo kao prije,'' zaključio je Wenger u svom stilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene