Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Nismo naivni, Unirea nas može jako iznenenaditi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Hajduka oprezan je uoči uzvrata 4. pretkola Europske lige protiv Uniree.

Trener Hajduka Stanko Poklepović na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio kako je njegova momčad spremna za uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske nogometne lige u Rumunjskoj protiv Uniree, koja se igra u četvrtak, te da je glavni cilj Hajduka sačuvati prednost iz prve utakmice od 4:1 i plasirati se u Europsku ligu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Pogledajte izjave Špace i Vahida nakon trijumfa! Slika nije dostupna Može li Hajduk i treći put ispasti nakon 4:1?

Uzvratna utakmica protiv Uniree nije ni za kakve probe igrača, nego takve utakmice strašno puno donose ili strašno puno odnose 'Uzvratna utakmica protiv Uniree nije ni za kakve probe igrača, nego takve utakmice strašno puno donose ili strašno puno odnose. Mene ne interesira kakav će rezultat biti u uzvratu nego me zanima prolaz Hajduka u Europsku ligu', kazao je Poklepović.

>> VIDEO: Tjedan europske odluke za Hajduk i Dinamo

Po njegovim riječima, Unirea je iskusna momčad koju treba respektirati i koja zna napraviti iznenađenje i preokrenuti rezultat.

'Spremni smo odgovoriti na svaki razvoj događaja u uzvratnoj utakmici i nećemo dozvoliti iznenađenja, jer smo dobro proučili pritivnika. Znamo što trebamo napraviti', istaknuo je Poklepović.

Bivši trener Uniree Ronny Levy, koji je momčad vodio u prvoj utakmici protiv Hajduka prošlog tjedna na Poljudu, u međuvremenu je podnio ostavku, a trenersku dužnost je preuzeo njegov pomoćnik Gabriel Caramarin.

No, Poklepović upozorava da je to dodatna opasnost i neugodnost za Hajduk, jer novi trener donosi nove ideje.

Komentirajući medijske navode kako je momčad Uniree u krizi te da predstoji rasprodaja igrača te momčadi, Poklepović je kazao kako ne treba nasjesti na takve priče jer one mogu 'otupiti' nastojanja Hajduka u uzvratnoj utakmici.

Poklepović je također rekao kako je zbog ozljede neizvjesno hoće li u uzvratnoj utakmici nastupiti Ivan Strinić.

Odgovarajući na novinarska pitanja Poklepović je rekao da Hajduk neće posezati za kupovinom pojačanja, jer bi se u tom slučaju, kako je rekao, zapriječilo napredovanje 'našim igračima koji naviru'. (hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene