Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA udarač: Kobeov suigrač razbio curu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod sumnjom da je upotrijebio fizičku silu nad svojom djevojkom, policija je u srijedu uhitila Matta Barnesa, novog košarkaša NBA prvaka Los Angeles Lakersa...

U "kućnu posjetu" policija je stigla nakon telefonskog 911 poziva iz kuće u popodnevnim satima srijede, a na licu mjesta pronašli su NBA košarkaša Matta Barnesa i djevojku koja je opisana kao "žena s kojom je živio i s kojom je u ljubavnoj vezi". Oboje su imali vidljive ozljede po sebi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA finale: Boston Celticsi poveli protiv LA Lakersa Slika nije dostupna NBA: Lakersi u velikom finalu

Barnes je opisan kao agresor, a iz policijske postaje je pušten nakon što je uplatio 50.000 USD jamčevine Budući da je Barnes opisan kao agresor, odveden je u policijsku postaju odakle je pušten nakon što je uplatio 50.000 američkih dolara jamčevine.

Barnes je u statusu slobodnog agenta potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 3.6 milijuna dolara s Lakersima u srpnju ove godine.

Osmi mu je to klub u NBA karijeri započetoj u sezoni 2003/04. Prošle je igrao za Orlando Magic, a na terenu je poznat kao jedan od najboljih i najagresivnijih igrača na svojoj poziciji.

Prosjeci karijere iznose mu 7.3 poena i 4.4 skoka po utakmici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene