Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Tučnjava američkih i engleskih navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanci su nakon prijateljske utakmice Columbus Crewa i engleskog West Hama bili iznenađeni slikom koja inače krasi tribine europskih stadiona. Sukob domaćih navijača i zloglasne huliganske grupe IFC počeo je na tribini, a nastavio se izvan stadiona.

Podsjetimo, ovog vikenda West Ham United igrao je jednu u nizu prijateljskih utakmica u SAD-u. Put je Čekićare doveo u Columbus, Ohio, a s njima su stigli i najvjerniji navijači kluba iz Istočnog Londona – zloglasna skupina Inner City Firm. 

Pročitajte i ovo Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari" Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran"

>> Na tribini se sukobili američki i engleski navijači

Nakon verbalnog prepucavanja 30-ak navijača West Hama uletjelo je na tribinu s domaćim navijačima koji su po uzoru na svoje europske kolege osnovale grupu imena Harley Street Hooligans. 

Brojniji domaći navijači uskoro su uz šaketanje i redarsku službu izbacili uljeze sa svoje tribine. Sukob se nastavio u unutrašnjosti i izvan stadiona, a na kraju ga je morala okončati policija koristeći suzavac. 

Englezi očito nisu ni sanjali kako će naići na snažan otpor u zemlji gdje navijači "jedu hamburgere i hotdogove umjesto da navijaju".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene