Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Napadnuti navijači Sparte i CSKA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački huligani jučer su u Tkalčićevoj ulici u dva odvojena napada pretukli i lakše ozlijedili petoricu navijača češkog nogometnog kluba Sparta i dvojicu navijača ruskog CSKA.

Petoricu Čeha koji su došli na utakmicu između Dinama i praške Sparte nekoliko minuta iza ponoći palicama i bocama napala je skupina nepoznatih mlađih napadača, izvijestila je zagrebačke policija.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Huligani su se razbježali do dolaska policije koja je napadnute gostujuće navijače odvezla u hotel u kojem su odsjeli.

Nešto kasnije zatražili su liječničku pomoć te im je u Klinici za traumatologiju utvrđeno da su svi lakše ozlijeđeni.

Dvojicu ruskih državljana u dobi od 34 i 35 godina koji su u Hrvatsku došli na utakmicu između Slaven Belupa i moskovskog CSKA oko 17 sati, također u Tkalčićevoj ulici u središtu Zagreba, napalo je više nepoznatih počinitelja mlađe dobi, rekli su u policiji.

Lakše ozlijeđenim navijačima liječnička pomoć pružena je na mjestu napada.

Policija očekuje da će na večerašnju utakmicu Dinama i Sparte na maksimirskom stadion gledati oko 15.000 posjetitelja, od čega 300-tinjak gostujućih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene