Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Divljanje navijača u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peto kolo Primere donijelo nam je 'izvlakuše' Reala i Barce koji su pobijedili u sudačkim nadoknadama, a kada se to dogodi, uvijek se pojave repovi nakon utakmice, pogotovo kada se sastanu gradski rivali Espanyol i Barcelona.

Sinoć je na gradskom derbiju radikalni dio navijača 'ponosa Katalonije', vrlo vjerojatno grupa Boixos Nois, zasuo bengalkama navijače gradskog rivala Espanyola koji su sjedili na tribini ispod njih. 

Pročitajte i ovo Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari" Ivan Malenica - 2 Uoči novih dolazaka na sud Ministar Ivan Malenica razgovarao sa zamjenikom grčkog ministra o suđenju navijačima

Domaći su navijači nakon toga doslovce poludjeli i čak uspjeli provaliti na teren. 

>> Primera: Barci gradski derbi u 5. minuti nadoknade

Nemile scene počele su sredinom drugog poluvremena, a policija je prvo intervenirala na tribini s Barcinim navijačima da bi odmah nakon toga morala smirivati navijače Espanyola. 

Utakmica je čak prekinuta na pet minuta zbog ulaska domaćih navijača na teren.

Strasti je dodatno podigao sumnjivi jedanaesterac u petoj minuti sudačke nadoknade kojim je Barca odnijela bodove s Montjuica.

Podsjetimo, ovaj je susret uvijek bio i političke prirode, nazivan dvobojem Katalonaca i Španjolaca, no zadnjih godina Espanyol se 'pokatalanizirao' promjenivši službeno ime i himnu sa španjolskog na katalonski. Ipak, sinoćnja utakmica pokazala je kako se stara rivalstva ne zaboravljaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene