Obavijesti Video Pretražite Navigacija

15. obljetnica smrti Dražena Petrovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnji dan prije 15 godina u automobilskoj nesreći poginuo je Dražen Petrović. Povodom 15. obljetnice smrti predstavnici grada Šibenika i županije te šibenskih košarkaških klubova položili su vijence na njegov koš u Ulici Petra Preradovića u kojoj se nalazi i zgrada u kojoj je u mladosti živio slavni košarkaš. U čast košarkaškoj legendi Draženu Petroviću maratonac Velimir Šušak otplivao je maraton od Skradina do Šibenika, a na njegovom grobu na zagrebačkom Mirogoju vijence su položili predstavnici Hrvatskog kluba olimpijaca.

U čast Draženu Petroviću maratonac Velimir Šušak pliva maraton od Skradina do Šibenika. Start je održan u devet sati, a dolazak Šuška u Šibenik najavljen je za 14 sati gdje će ga na rivi dočekati predstavnici grada Šibenika i Županije, te 50-ero djece članova šibenskog košarkaškog kluba Dražen Petrović.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

U Šibeniku se danas održava i košarkaški turnir "Kidner sport - Basket Tour 2008", te košarkaški turnir za dječake u kojem sudjeluju košarkaški klubovi iz Splita, Sinja, Drniša i Šibenika. Završnica tih susreta, uz prigodan zabavni program, održat će se večeras na Poljani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene