Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ni 'Pod pekom' ni Višnjik, već ŠC Krešimir Ćosić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ono o čemu se dugo pričalo po zadarskoj kalelargi konačno je dobilo i potvrdu. Nova dvorana na Višnjiku koju svi toliko hvale polako postaje ponos Zadra pa je logično da dobije naziv po najvećoj zadarskoj sportskoj legendi.

Kako prenosi Zadarsport.com, od četvrtka bi višenamjenska dvorana na Višnjiku trebala nositi ime velikana hrvatske i svjetske košarke Kreše Ćosića.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Vjerujemo da će većina Zadrana biti zadovoljna novim nazivom Sportski centar Krešimir Ćosić, a potporu imenu dale su i dvije važne udruge – naviječi okupljeni u Tornado te zadarski studenti iz Kluba studenata u Zagrebu.

Podjećamo vas da ove subote kreće regionalna Jadranska liga, a novu sezonu spektakularno će otvoriti susret Zadra i Splita.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene