Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gledaj UŽIVO od 20.00: Hajduk protiv 'Crvenih pasa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utakmicu Dinamo Bukurešt – Hajduk gledajte UŽIVO na Novoj TV i sportskom portalu Gol.hr!

Hajduku je suđen Dinamo, a hoće li mu biti suđen dobar rezultat saznajte večeras u izravnom prijenosu na portalu Gol.hr ili putem TV prijemnika na Novoj TV!

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) ''Na pravom putu'' Grabar-Kitarović: "Tri mora brišu granicu 'stare i nove Europe'" U Bukureštu 3. summit inicijative tri mora (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Na summitu Inicijative tri mora Analiza Ivane Petrović: ''Vrlo je zanimljivo da se inicijativi priključuje i Njemačka, inače velika protivnica''

>> Torcida ne smije na stadion, bit će izbačeni!

Cijeli dan u Bukureštu vlada natezanje s domaćinima hoće li Torcida moći bodriti svoju momčad. Od toga neće biti ništa pa će tako Bijeli na noge Dinamu bez podrške svojih vjernih navijača. Trener Poklepović na teren će izvesti sastav kojem će na pameti biti prvenstveno obrana. S tom je taktikom osvajao Kup, odlično se nosio sa zagrebačkim Dinamom, pa će to biti recept i u Bukureštu.

Utakmicu s početkom u 20 sati gledajte UŽIVO na Novoj TV i sportskom portalu Gol.hr! Iako je Hajduk posljednjih sedam godina imao katastrofalne rezultate u Europi, iskače podatak da nije izgubio u gostima punih pet godina, još od nesretnog Debrecena 2003. godine na čelu s Ćirom Blaževićem. Sudeći po Špacinom novom bunkeru mogli bi i večeras Splićani stići kući s rezultatom koji im daje nadu u uzvratu.

Uz Maloču i Juricu Buljata, Vejić će danas pomoći obrani kao treći stoper, pa bi se uz bekove Režića i Strinića Hajduk mogao braniti čak s petoricom. Marin Ljubičić i kapetan Andrić radit će blok u vezi, a za gol bi trebala biti zadužena tek trojica. Anas Sharbini i Mirko Oremuš preko krila te usamljeni Ibričić kao jedini pravi napadač, iako on to nije.

Na drugoj strani Dinamo će također izaći u nešto opreznijoj formaciji s jednim napadačem. Andrei Cristea je ozlijeđen (li suspendran), a centarfor Niculae nije do kraja spreman iako će vjerojatno igrati. Ne zna hoće li zaigrati i Cristian Pulhac koji je potpisao za Getafe, koji pak traži da ne igra protiv Hajduka.

Ivica Kalinić je svojoj špijunskoj misiji podcrtao Francuza N'Doyea i mladog rumunsjkog reprezentativca Torjea kao najveće opasnosti kluba koji u grbu ima crvene pse, otkud im i nadimak. Navijači Hajduka uzdaju se pak u preporođenog Anasa Sharbinija i Senijada Ibričića.

Utakmicu s početkom u 20 sati gledajte UŽIVO na Novoj TV i sportskom portalu Gol.hr!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene