Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamo s igračem manje do povoljnog ishoda u Moldaviji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je protiv moldavskog Šerifa izvukao povoljan rezultat 1-1...

Zagrebački Dinamo odigrao je solidnu utakmicu protiv moldavskog Šerifa. Modri su pokazali da imaju igru za Moldavce, iako su se u posljednjih pola sata morali braniti. No, momčad Velimira Zajeca ima veliku priliku u uzvratu potvrditi prolaz u sljedeće pretkolo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napadač odveden u FBI Arizona: Policija objavila snimke drugog muškarca za kojim traga Slika nije dostupna Htio kući Ukrao policijski auto kako bi ga deportirali

Ponovno su se za Dinamo kobni pokazali prekidi Početak je bio kao iz snova. Sammir je protutnjao kroz obranu Šerifa i prekrasnim udarcem doveo hrvatskog prvaka u vodstvo. U tim trenucima domaćin je bio šokiran. Dinamovi igrači su vrlo dobro stajali na terenu i nisu dopuštali moldavskom sastavu da dođe u priliku.

Međutim, ponovno su se za Modre kobni pokazali prekidi. Upravo je iz jednog takvog Šerif stigao do izjednačenja. Butina nije dobro reagirao na dugačku loptu u 16-erac, a Jerohin je bio precizan za 1-1.

Nakon toga je uslijedio mini pritisak domaćina, koji su se veći dio susreta orijentirali na prekide. Zajecovoj momčadi velike je probleme stvarala individualna procjena igrača na taktičkom planu. Neopreznost i nonšalantnost u obrani umalo je dovela i do novog gola.

U dodatne probleme Dinamo je ušao u drugom dijelu igre kada je isključen Barbarić. Mladi stoper bio je neoprezan i zaradio je drugi žuti karton, što je prisililo Modre da se do kraja utakmice većinom brane. Šerif je pokušao iskoristiti igračku prednost, no do kraja utakmice nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku.

Dinamo može biti zadovoljan konačnim ishodom, a po svemu prikazanom dojma smo kako Šerif nije momčad na razini Red Bull Salzburga iz prošle sezone.

Liga prvaka, 3. pretkolo, prva utakmica:

Šerif - Dinamo 1:1 (Jerohin 35' / Sammir 3')

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene