Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pogledajte snimku Cro Cop vs. Alistair Overeem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski borac Mirko Filipović dobio je mnogo teških udaraca od tamnoputog nizozemskog borca Alistaira Overeema, da bi na kraju borba bila poništena, nakon što ga je Nizozemac dvaput udario u genitalije.

Mirko Filipović proživio je iznimno tešku borbu, u kojoj ga je Overeem većinu vremena držao na parteru i žestoko mlatio. U pojedinim trenucima meč je izgledao iznimno mučno, a Mirkova glava jako je krvarila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mirko danas na operaciji koljena, u ringu 22. rujna! Slika nije dostupna Snimka borbe Cro Copa i Sancheza

No, nizozemski borac pretjerao je sa svojom agresivnošću, koja je sredinom prve runde prerasla u prljavštinu. Overeem je dvaput udario žestoko Mirka u genitalije i Filipović se više nije digao sa zemlje.

Borba je na kraju poništena, nakon što su suci vidjeli da Mirko više ne može. To je vjerojatno najbolji mogući rasplet, jer je Nizozemac dominirao cijelo vrijeme i da nije napravio glupost, pobijedio bi u ovoj borbi.

'Žao mi je što je borba ovako završila. Nisam ga mislio nisko udariti, htio sam ga nokautirati. Ja sam najbolji borac u Dreamu i spreman sam to dokazati u borbi protiv bilo kojeg suparnika,' izjavio je nakon borbe Alistair Overeem, iznimno zadovoljan svojom dominacijom protiv borca koji je na kladionicama bio favorit.

Što će biti dalje, nakon ove poništene borbe, teško je reći. Sve je na organizatorima Dreama. Mirko se trebao boriti potkraj godine za naslov prvaka, no nakon ovakvog nastupa, pitanje je hoće li dobiti priliku. Isto tako, nije sigurno ni hoće li se u bližoj budućnosti ponoviti dvoboj između Overeema i Filipovića, ali i to je jedna od mogućnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene