Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop: Overeemu neće pomoći to što je teži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas od 14 sati Nova TV vam donosi prijenos novog borilačkog spektakla iz Japana. Mirka Filipovića čeka prva borba nakon pola godine, ali i prvi ozbiljni protivnik nakon poraza u kavezu od Francuza Konga prije punih godinu dana.

Pobjeda protiv nejakog Japanca Mizuna prije pola godine bila je samo zagrijavanje za one prave okršaje preko kojih Mirko Filipović kreće po nove trofeje. Prva prilika možda mu se pruži već na Staru godinu kada je na rasporedu prva borba za Dreamov pojas u teškoj kategoriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cro Cop se vraća u Japan? Slika nije dostupna Cro cop: 'U ringu sam krajem siječnja'

'U svakom slučaju, očekujem borbu za taj pojas', rekao je Mirko.

Prvi pravi suparnik Cro Cop-a u još od nastupa u UFC-u je Alistair Overeem, opasni crnoputi Nizozemac s nadimkom Razbijač. On je majstor tajlandskog boksa koji pobjede najčešće ostvaruje polugama ili gušenjem, kao u borbi protiv Ukrajinca Vovčančina prije tri godine.

>> Na Dnevnik.hr-u LIVE STREAM: Cro Cop vs. Overeem

U međuvremenu, Overeem se iz poluteške kategorije prebacio u tešku i na današnjem je vaganju težio čak sedam kilograma više od Filipovića.

Mirko očekuje borbu za Dreamov pojas na Staru godinu 'Mislim da mu to nije prednost. Ljudi samo sebe zavaravaju, misle ako su teži da će jače udariti. To je samo problem više s kondicijom', misli Cro Cop.

Kladionice su vrlo oprezne u ocjeni ovog dvoboja i ne favoriziraju Filipovića kao obično, a na svjetskim internetskim kladionicama Cro Cop ima tek neznatnu prednost.

Dodajmo da će sutra u Saitami nastupiti i naš Zelg Galešić. Zelg je izborio polufinale Grand Prixa u srednjoj kategoriji i ako pobijedi favoriziranog Brazilca Jacarea, iste večeri čekalo bi ga i finale.

Prijenos na Novoj TV počinje u 14 sati, a dvoboj između Mirka i Nizozemca moći ćete pratiti i preko LIVE STREAM-a na našem portalu od 13,30 do 14,30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene