Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raikkonen mehaničaru prešao preko stopala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač Ferrarija Kimi Raikkonen na jučerašnjoj utrci Velike nagrade Europe u Valenciji prerano je krenuo iz boksa i prešao preko noge mehaničara koji je bolid punio gorivom.

Raikkonen je krenuo iz boksa dok je crijevo za gorivo još bilo prikopčano za bolid i zadnjom desnom gumom prešao preko noge mehaničara Pietra Timpinija koji je u bolovima pao na pod. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna F1: Raikkonen starta prvi, Hamilton kao 13. Slika nije dostupna F1 - Raikkonen i Massa najbrži na treningu

Liječnik Toyote pohitao je u Ferrarijev boks i pružio mu prvu pomoć, a uskoro su ga na nosilima odnijeli u liječnički centar. Pregled je srećom pokazao kako nije tako strašno kako se ispočetka činilo. Timpini je 'zaradio' manju frakturu lijevog stopala. 

"Pietrove prve riječi nakon nezgode su bile "Žao mi je" kao da je on kriv za to. To pokazuje strast, posvećenost i profesionalizam koju dečki u Ferrarijevu timu svakodnevno iskazuju. Po tome je naša momčad posebna", rekao je direktor Ferrarija Stefano Domenicali. 

"Pogriješio sam i krenuo prerano. Pietro srećom, nije ozbiljnije ozlijeđen. Želim mu sve najbolje i nadam se da će se brzo oporaviti", kazao je Kimi Raikkonen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene