Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na prva dva treninga uoči Velike nagrade Njemačke Britanac Lewis Hamilton konkurenciju je ostavio za više od pola sekunde, što je najava dobre forme McLarena na ovoj stazi.


Na jutarnjem treningu dva su McLarena pomela konkurenciju, a Lewis Hamilton sa svojim krugom 1:15.537 iza sebe je ostavio Kovalainena i Massu, dok je Fernando Alonso završio na četvrtom mjestu, ispred Raikkonena i Rosberga.

>> Rezultati jutarnjeg treninga u Hockenheimu

Vezani članci Točenje goriva, ilustracija (Guliver/Thinkstock) Stručnjaci o cijeni goriva: "To je pitanje formule, da cijena ne može preći 10 kuna. Nema se što čekati" Slika nije dostupna Ljepotica s moćnim Putinom

Na popodnevnom treningu Hamilton je odvezao briljantnih 1:15.025, što je bilo za čak sedam desetinki bolje od konkurencije, i pokazatelj je trenutne premoći McLarena na ovoj stazi. Drugo i treće mjesto zauzeli su vozači Ferrarija: Massa i Raikkonen, a Kovalainen u Mclarenu odvezao je tek četvrto vrijeme. Još su dobro vozili Mark Webber i Fernando Alonso, a Nico Rosberg je svoje najave dobre forme Williamsa na ovoj stazi potvrdio solidnim sedmim mjestom.

>>Rezultati popodnevnog treninga u Hockenheimu

McLarenova dominacija po suhom zasad se čini evidentnom, no prognoza vremena za sljedeća dva dana kaže da bismo mogli gledati kišne kvalifikacije ili čak kišnu utrku, a u tom slučaju ovi današnji rezultati ne bi značili ama baš ništa.