nikad bolje raspoložen

Što je to nasmijalo Zlatka Dalića do suza? Nije se mogao suzdržati iako je znao da ga snimaju

Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 2 Armin Durgut/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić - 1 Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić - 3 Zlatko Dalić - 4 Zlatko Dalić - 5 Zlatko Dalić +0 Zlatko Dalić Galerija

Zlatko Dalić previjao se od smijeha za vrijeme humanitarne nogometne utakmice u Travniku, a sve su zabilježili fotografi.

U Travniku je u četvrtak odigrana humanitarna utakmica nogometnih zvijezda Hrvatske i BiH, koju nije propustio ni izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 2 Nemjerljiva ljubav Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

Izbornik je utakmicu pratio u društvu bivšeg vratara reprezentacije Stipe Pletikose i predsjednika HNS-a Marijana Kustića, a izgledali su kao da se sjajno zabavljaju.

Dalić se u jednom trenutku toliko smijao da se počeo previjati, a čini se i da su mu potekle suze, no nije se mogao suzdržati iako je znao da ga snimaju. Što ga je točno nasmijalo, znaju samo on i njegovo društvo, ali u svakom slučaju ne pamtimo kada smo ga vidjeli ovako dobro raspoloženog.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Blizu Dalića sjedio je i legendarni Miroslav Ćiro Blažević, kojemu su vlasti u rodnom Travniku uoči utakmice uručile odluku o proglašenju počasnim građaninom te ključeve grada.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Instagram) +4 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bio je tiha patnja tinejdžerica diljem svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene