Novi imidž

Zlatko Dalić napravio malu promjenu koja je osvježila njegov izgled, ne pamtimo da smo ga vidjeli ovakvog!

Zlatko Dalić Zlatko Dalić In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić Zlatko Dalić Zlatko Dalić Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Galerija

Zlatko Dalić poznat je po svojoj dužoj kosi sa šiškama, a na svečanosti posvećenoj Miroslavu Ćiri Blaževiću predstavio je novi imidž.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nije propustio svečanost posvećenu Miroslavu Ćiri Blaževiću i igračima Dinama iz 1982. godine koja se za vikend održala u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 2 Nemjerljiva ljubav Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

Ovu prigodu iskoristio je i kako bi pokazao svoj novi imidž. Dalić je promijenio svoju prepoznatljivu frizuru i riješio se šiški koje su mu postale zaštitni znak, a ne pamtimo kada smo ga zadnji put vidjeli s ovako kratkom kosom.

Na svečanosti je pozirao s osobom večeri i svojim legendarnim prethodnikom na mjestu izbornika reprezentacije, Ćirom, kao i s našim poznatim sportskim fotografom Radišom Mlađenovićem.

Ovaj put s njim nije bila supruga Davorka Dalić koja mu inače zna biti pratnja na svečanostima poput ove, a zadnji put smo ih zajedno vidjeli na dodjeli nagrada Večernjakova ruža.

Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a u braku su od 1992. godine i zajedno imaju sinove Tonija i Brunu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene