Fatalni Talijan!

Danas nosi titulu najljepšeg na svijetu, a malo tko zna kako je živio prije samo dvije godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michele Morrone jedan je od najpopularnijih talijanskih glumaca današnjice, i to sve zahvaljujući filmu "365 dana", nakon čega mu se život u potpunosti promijenio.

Talijanski glumac i model Michele Morrone slovi kao jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, i to nakon što se pojavio u erotskom filmu "365 dana", a ovih je dana bio glavna zvijezda prvog Filmskog festivala u Saudijskoj Arabiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Scene seksa i ljubavna priča izazvali kontroverze i loše kritike, no već se sprema drugi nastavak

31-godišnji Michele crvenim je tepihom prošetao u elegantnom odijelu s prugicama, a nekoliko je fotografija podijelio i na svojem profilu na Instagramu pa dobio stotine tisuća lajkova i komentara.

Fotografije pogledajte OVDJE. 

"Najljepši trenutak dana je kada te ugledam", "Kakav gospodin", "Ti si jedan jedini", "Ne mogu", "Izgledaš zrelo i elegantno", "Doktor za ljubav", "Odijelo ti savršeno pristaje", "Jako sam ponosna na tebe", "Volim te milijun puta", "Najljepši si na svijetu", neki su od komentara kakve svakodnevno dobiva.

Michele je zaludio žene diljem svijeta, a od pojavljivanja u "365 dana" popularnost mu neprestano raste i sada ima gotovo 13 milijuna pratitelja na Instagramu, što ga čini četvrtom najpraćenijom osobom na talijanskim društvenim mrežama.

"Film je promijenio puno toga. Privukao sam više pažnje i dobio mnogo poslovnih ponuda. Ali ja sam ona ista osoba koja sam bio prije deset godina", izjavio je u jednom od intervjua za talijanske medije.

Michele je trenutačno slobodan, a iza njega je jedan propali brak s libanonskom stilisticom Roubom Saadeh, s kojom ima dva sina, a samo dvije godine prije svjetske slave bio je na rubu depresije i živio je u malom selu na sjeveru Italije. Par se razveo 2018. godine, a nakon toga se šuškalo da ljubi balerinu Elenu D'Amario. Unatoč činjenici da je bio u braku i povezivanju s ljepoticama, neki su u pitanje doveli njegovu seksualnu orijentaciju, i to nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekena i glumca Simonea Sussina.

Osim glume, danas se uspješno bavi modelingom, izbacio je vlastiti parfem te kolekciju kupaćih kostima za žene. Nije zapostavio ni glazbenu karijeru, a neke od njegovih pjesama našle su se i u filmu koji mu je promijenio život iz temelja.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene