Jeste li ga gledali?

Scene seksa i ljubavna priča izazvali kontroverze i loše kritike, no već se sprema drugi nastavak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erotski film "365 dana" unatoč lošim kritikama ima zavidne brojke gledanosti, a na Netflixu je najgledaniji u većini zemalja, pa i u Hrvatskoj.

Poljska erotska drama "365 dana" postala je hit na Netflixu, a objavljen je tek 7. lipnja, no dobio je grozne kritike filmskih kritičara. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Film je najgledaniji u Hrvatskoj, ali i u većini zemalja diljem svijeta. Drama "365 dana" nastala je prema prvoj knjizi iz erotske trilogije poljske spisateljice Blanke Lipinske i nakon što je ekranizacija doživjela veliki uspjeh, čekaju se prijevodi knjiga na engleski jezik. 

Radnja filma prati Lauru koju otima Massimo, vođa sicilijanske mafije. On ju odluči držati u zarobljeništvu u Italiji godinu dana, odnosno dok se ne zaljubi u njega. Lauru je utjelovila mlada poljska nada Anna-Maria Sieklucka (28) dok Massima igra markantni Talijan Michele Morrone (29). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kochani dziś ukazał się teledysk i piosenka promujące "365 dni"- "FEEL IT". Link dostępny min. w moim story. Enjoy ❤️ Do zobaczenia od 07.02.2020 w kinach ❤️ @iammichelemorroneofficial congratulations one more time ❤️❤️❤️

A post shared by Anna-Maria Sieklucka (@anna_maria.sieklucka) on

Kritičari nisu štedjeli loše riječi pri pisanju o filmu "365 dana" objasnivši da je postao popularan samo zbog pornografskog sadržaja. Dobio je mnoštvo loših komentara i jer, kako tvrde, romantizira otmicu i prisilnu ljubavnu vezu te je povezan sa Stockholmskim sindromom. 

Dobio je ocjenu 3,7 od mogućih 10 na poznatoj stranici filmova i serija IMDB, a dalo mu ju je oko 11.400 gledatelja. Usto, Rotten Tomatoes mu je dodijelio tek 30 od mogućih 100 posto na temelju kritika publike. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clik 📸 . @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

Ipak, gledateljicama je za oči zapeo zgodni glumac Michele i kažu da je najsvijetlija točka filma, a svoje obožavanje su preselile na njegov Instagram koji sada broji 4.3 milijuna pratitelja. Razveselio ih je svojim talentom, sviranjem gitare bez majice i pjevanjem kao i mnogim golišavim fotografijama na kojima pokazuje svoj istrenirani torzo.

U isto vrijeme njegova kolegica iz filma Anna-Maria ima nešto više od milijun pratitelja i najavila je nastavak dok se poboljša situacija s koronavirusom. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Tko ga ne bi volio? Ima milijune, a vozi se vlakom, druži se s beskućnicima i ne živi u velebnoj vili

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene